Friday, 23 March 2012

Recipe for a good day/Opskrift på en god dag

I wrote this on my FB status and then thought....Hmm...need I write something new for the blog?? Nope I just need to post the pictures. Actually I did change one thing - its no longer a recipe for the perfect day because perfection is attained by practice and we are practicing hard.

Recipe for a good day- nasi lemak for breakfast, tennis and pool with the boys then late lunch from the nasi kandar place, reading a good book on the veranda before cocktails at the members lounge, watching the sun set over the Andaman Sea before retiring to the bangalow.

Jeg skrev følgende på min FB status og tænkte bagefter ....Hmm...har jeg brug for noget nyt til bloggen?? Næh, jeg skulle bare sætte billeder på. Faktisk ændrede jeg en ting - den er ikke længer en opskrift på den perfekte dag fordi perfektion opnåes gennem øvelse og vi er i fuld gang med at øve os.
Opskrift på en god dag - nasi lemak til morgenmad, tennis og pool med drengene fulgt af en sen frokost fra Nasi kandar stedet, læser en god bog på verandanen før cocktail i loungen, kigger på solnedgang over Adamanhavet før vi trækker os tilbage til vores bangalow.

For me a proper nasi lemak comes wrapped a piece of banana leaf. For mig en rigtig nasi lemak er pakket ind i et stykke banana blad.





Accompanied by fried anchovies and peanuts, sliced cucumber, quarter of a boiled egg, sambal tumis and chicken rendang. Ledsaget af stegt anjoser og jordnødder, skivet agurk, kvarter kogt æg, stærk chili/løg sovs og kyllinger kogt med kokos og kryderier.


Then off to tennis with daddy coaching and Lionardo focusing on the ball. Bagefter til tennis med far som træner og Lionardo fuld fokuseret på bolden.

Lionardo is ready to return the short serve. Lionardo er klar til at returnere den korte serv

 When you are hot its time to get hotter. Når man har det varmt er det tid til at skrue op for varmen.

Lionardo and Kim enjoying story-time the pool. Lionardo og Kim hygger med historier ved poolen

The nasi kandar place - open 24 hrs and makes a yummy mutton murtabak. Nasi Kandar (indisk muslimsk mad) stedet - åben 24 timer og serverer en lækker tyndt pandebrød fyldt med kryderet fårkød og grøntsager.


After all that heat its time for cocktails - drink du jour for us : icy cold freshly squeezed orange juice. Efter alt den varme er det tid til cocktails - drink du jour for os: iskold friskpresset appelsin juice.


Keep them coming, Thank you. I rigelig mængder, tak.

Mummy, guess where am I? giggle, giggle. Mor, gæt hvor jeg er? fnis, fnis.

Mummy, try and take a picture of me and the sunset. Mor, prøve at tage et billede af mig og solnedgangen.  

Sunset over the mountains. Solnedgang over bjergene.


 Back to our humble abode and the lovely verandas to read from. Tilbage til vores ydmyg hytte med de dejlige verandaer, perfekte til læsning.

No comments:

Post a Comment